U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   Desktop versie

ESF

Flexpoint is een onderneming die mee denkt met haar partners, en zich in de markt positioneert als een innovatieve organisatie. Op deze manier wil Flexpoint nog gerichter en sneller inspelen op de vragen van klanten en uitzendkrachten, zich onderscheiden als een professionele partner binnen de sector, en een bedrijf zijn dat staat voor innovatie.

Wij willen onze organisatie en werking afstemmen op een markt die steeds in verandering is, en een sleutelwoord in deze organisatiekanteling is empowerment. Flexpoint zet onder andere in op het empoweren van de uitzendconsulenten zodat zij als dossierbeheerder de volledige verantwoordelijkheid krijgen van uw dossier, en u ten allen tijde kunnen te woord staan van A tot Z. Daarnaast hecht Flexpoint veel belang aan uw commerciële vragen, waarvoor u contact kan opnemen met onze dossierbeheerders en/of Branch Managers.

In samenwerking met het Europees Sociaal Fonds (ESF) heeft Flexpoint zich geëngageerd om de competenties en kennis van haar werknemers via een strategisch opleidingsplan verder te blijven ontwikkelen. Enkele opleidingen die werden opgenomen in ons opleidingsplan hebben betrekking op sociale wetgeving, time management, wetgeving met betrekking tot studentenarbeid, digitale transformatie, enz.
Daarnaast zal Flexpoint ook als organisatie blijven optimaliseren zodat alle partijen hier de meerwaarde van ervaren. Door middel van automatiseringsprojecten kunnen alle partijen (werknemers, klant, uitzendkracht) tijd besparen om de focus te houden op de core business.

Ben je op zoek naar een nieuwe job en wil je hier de gepaste begeleiding bij krijgen?
Of ben je uitgekeken op je huidige baan, en wil je op een professionele manier je loopbaan onder de loep nemen via loopbaanbegeleiding?
Bent u als bedrijf op zoek naar een partner die uw payrolling op een correcte manier beheert? Of bent u op zoek naar een (tijdelijke) werknemer?

Bij Flexpoint kan u steeds terecht met al deze vraagstukken en samen met onze professionele dossierbeheerders zullen wij samen met u en/of uw onderneming een empowerende samenwerking aangaan!

www.esf-agentschap.be
cookie beleid meer informatie   OK