U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   Desktop versie
Naar desktop versie

SCHRIJF JE IN VOOR 31 MEI EN WIN
EEN FOTOSHOOT EN EEN CITYTRIP

Schrijf je nu in! Wij doen al mee!

 

DAAROM ZOEKEN WE JOU!

Flexpoint is als uitzendbureau een buitenbeentje op de arbeidsmarkt. Onze uitzendkrachten heten niet gewoon uitzendkracht maar Flexpointer. Dynamische, creatieve mensen die net dat tikkeltje verder gaan voor onze klanten.

Onopvallend opvallend
Voor onze reclamecampagnes gebruiken we dan ook liefst ‘gewone‘ mensen die er net wat specialer uitzien door hun (haar)kleur, hun fysiek of bekkentrekkerij of door hun op een of andere manier onopvallend opvallend zijn. Dat zijn Flexpointers met een karakterkop!

Ben jij zo iemand?
Doe dan mee, leeftijd speelt geen rol, zolang je maar meerderjarig bent.
Schrijf je in en grijp die kans om die fotoshoot waarvan je al zolang droomt eindelijk uit te voeren.
Wij nemen je mee naar een professionele fotostudio met een complete crew: fotograaf, visagist en stylist. Wie weet is dit het begin van een compleet nieuwe carrière.

 

ZO WERKT DE ACTIE

Upload je selfie
Neem een paar foto‘s van jezelf waarbij je je ‘fotogenieke ik‘ in de picture zet. Kies er maximum drie uit (één of twee mag ook). Dat moeten absoluut geen professionele foto‘s zijn. Een leuke selfie kan al volstaan. Vul het invulformulier in en laad je foto(‘s) op voor 31 mei. En hopla, je hoort snel van ons!

Word jij één van de 6 winnaars?
Flexpoint heeft voor haar campagnes nood aan diverse types, zowel jonge als oudere mensen van verschillende origine. Om ons van die diversiteit te verzekeren, maakt het Flexpoint management zelf de keuze tussen de inzendingen. Uiteraard bedanken we alle deelnemers met een leuke beloning,
dat spreekt!Wat win je?
Eerst is er uiteraard die hele leuke fotoshoot. We gaan vooraf kennismaken en bepalen samen hoe we jou het best kunnen inpassen in onze campagne. Dan volgt de shoot, we bekijken samen de beelden en maken een eerste keuze. Zelf mag je uit heel de reeks een aantal foto‘s kiezen, die je kan gebruiken voor je eigen social media accounts, maar ook om aan je portfolio toe te voegen, mocht je de intentie hebben om een modellenagentschap binnen te stappen.

En daarna... krijg je van ons nog een vette reischeque ter waarde van € 500,00 om dé citytrip van je leven te maken! Als dat niet de moeite is!

Schrijf je nu in! Wij doen al mee!
< Terug naar vorige pagina
cookie beleid meer informatie   OK