U maakt gebruik van een mobiel device.
Wilt u gebruik maken van onze mobiele website?

mobile website   Desktop versie
afbeeldinglogobedrijf Offitel
"Al méér dan 15 jaar is Offitel dé referentie op het vlak van telefonische dienstverlening. De medewerkers zijn meertalig en behandelen met de glimlach al uw vragen"


> Alle bedrijven

Offitel

Cindy Booten, Operation Manager FollowUpTeam Offitel over Flexpoint:
Reeds ettelijke jaren werken wij samen met Flexpoint.

Wij hebben destijds voor hun gekozen omwille van hun goed getrainde medewerkers en prettige tarieven.

Zij zijn door de jaren heen dan ook helemaal op de hoogte van de werking binnen Offitel en weten daardoor dan ook steeds de juiste profielen voor te stellen.

Normaal gezien screenen zij eerst potentiele kandidaten en sturen zij me de desbetreffende Cv‘s door waarop een telefonische sollicitatie met mezelf volgt.
Tijdens drukte durf ik dit wel eens over te slaan en de voorgestelde kandidaat meteen uit te nodigen voor een proef-dag aangezien Flexpoint door de jaren heen perfect weet welke profielen binnen ons bedrijf passen.
Zo kan ik me als Office manager blijven focussen op mijn andere taken.

Indien een uitzendkracht opstart weet hij/zij mede dankzij Flexpoint perfect waaruit zijn/haar takenpakket zal bestaan en in welke omgeving hij/zij aan de slag zal gaan.

Ook alles aangaande de verloning en facturatie loopt goed.

Er is een snelle en open communicatie en meerdere malen per jaar is er ook even persoonlijk contact om te bekijken of er eventueel aanpassingen nodig zouden zijn.

Flexpoint is voor Offitel een toegevoegde waarde en als het aan mij ligt doen we er nog héél wat jaren bij! :-)cookie beleid meer informatie   OK